Wie is Pappie Cool

 

Pappie Cool is het alter ego van Mark Breemans of was het nu weer andersom? Pappie Cool is als een tweede natuur; Het is het innerlijke kind in mij dat door mijn liefde voor kinderen weer de overhand heeft gekregen.


Pappie Cool zag het levenslicht na een zendingsreis naar Porto (Portugal) waar we werkten onder daklozen en kansarme kinderen. In één van de speelterreinen toverde ik een glimlach op de kinderen hun gezicht door mijn gekke fratsen en balloncreaties (die toen nog niet veel voorstelden).

ballen en ballonnen (65)Eenmaal terug in België besloot ik om iets te gaan doen met dit talent; en ben ik mij meer gaan specialiseren in ballon- en kinderanimatie.  Kindergoochelen en kinderdisco zijn dan de volgende stappen geweest waar ik mij op ging richten om zo meer interactief met de kinderen aan de slag te gaan.

11297143_10153247824683076_596791427_o_clipped_rev_1

 

Pappie Cools liefde voor kinderen in armoede of met een ernstige ziekte bleef groeien. Een deel van de opbrengst van Pappie Cool  Entertainment -en giften van liefdevolle mensen zoals jij – worden daarom gebruikt om kinderen uit kansarme gezinnen of kinderen die vechten tegen een langdurige of levensbedreigende ziekte te bereiken. Dit door een kleurrijk bezoekje van Pappie Cool of een mega coole verjaardagsdoos op hun verjaardag

  • Klik hier om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden die Pappie Cool jou kan bieden om meer kleur aan jouw feest of event te geven
  • Reserveer Pappie Cool voor jouw feest of event.
  • Sponsor Pappie Cool voor zijn werk onder de kansarme en zieke kinderen.

IMG_9366_clipped_rev_1

  • Facebook